Jen chci ti říct.....

Jen chci ti říct.....

Anotace: Není to navždy, ale přesto....

Že s tebou skládám v puzzle lásku,
roztříštěnou na tisíce střípků
Že s tebou nacházím sama sebe....

Ze cítím sílu tvojí lásky,
vloženou do polibků
Že miluji život,
protože daroval mi tebe....

Že když dám touhu k lásce,
ústa k ústům, radost k milování,
tak to pasuje a ladí,
a že jsem nesmírně šťastná,
že po několika letech půstu, odříkání,
mě tvoje ruce laskají a hladí....

Že jsem díky tobě znovu uvěřila,
že existuje láska,
tak hřejivá a krásná...
Autor Jana B., 21.12.2013
Přečteno 578x
Tipy 5
Poslední tipující: vodnař, kudlankaW, jitoush
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Po letech pustu?To musi byt skvostne mit nekoho rad...nerku li zvolna milo...

21.12.2013 22:54:06 | kudlankaW

Mám to v životě tak nějak na etapy :-)...

22.12.2013 16:55:26 | Jana B.

Ze všech Tvých básní,které jsem četla,vyzařuje hodně lásky a to je
dobře.Zvláště když člověk miluje a je milován.....Ji.

21.12.2013 19:03:49 | jitoush

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí