Vánoční přání

Vánoční přání

Anotace: ..takové to, co neozdobíš mašlí

Ano, i já

jedno vánoční mám,

jen ne za okny,

v srdci ho ukrývám.

 

Takové to,

co neozdobíš mašlí,

tohle je o dvou

a o štěstí co našli.

 

Možná že letos

zas nebude mi přáno,

i tak mám s tebou

vždy mnohem hezčí ráno.

 

H

Autor Dreamer, 21.12.2013
Přečteno 507x
Tipy 10
Poslední tipující: Liduška, synanceia, Makula, PetTulak, Jana B., Hopsinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí