Vánoční

Vánoční

Anotace: Nejsou důležité pouze hmotné dárky. Ty nejdůležitější nejsou vidět okem, ale srdcem.

Jsou to naše první vánoce,
a ty další přijdou hned po roce.
Co dát ti dárkem mám,
to já se stále ptám.


Dám ti já sebe?
Nebo modré z nebe?
Pozor, pozor někdo už klepe,
Ježíšek donesl něco pro tebe.

 

V tom zazvoní zvoneček,
rozsvítí se stromeček,
přinesl ti malý dáreček,
složený z částeček a koleček.

 

Jsou tu velké i malé balíčky,
ozdobené vánočními přáníčky.
Kterýpak je tvůj?
A který snad můj?

 

Trefil se Ježíšek do našich přání?
Slzy do očí mi to tu teď vhání.
Hlavní je přece zdraví a štěstí,
a celý nový rok bez starostí.

 

Lásko to co čteš,

je psané od srdíčka,
nic z toho není lež,
to ti přeje tvoje Hanička.

Autor majdik 2, 21.12.2013
Přečteno 387x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí