vsaďte se

vsaďte se

Anotace: ... že dnes nemá první cenu ...

.
koupil jsem si
sekt na svátky
a taky kostky
pro vnuka
aby jen hrál
pro pohádky
aby v nich žil
hnedka se sny
a večer zkoušel
v linkin park
lívoul trest
musíme jít
se sektem
otevřeným
před svátky
o dvě pětky
vsaďte se
už dneska
jak usíná
ve sklenici
a v lásce
už dná
odešla
do pekla
s velkým
el a přitom
slabounká
už v duši
zůstala
na věky
kterou
úplnou
v paměti
nepoznal
krásně
ani
a do
hádek
všichni
nazpátek
odcházeli
welcome
ve světě
kostek
a snů
.
Autor a_tao, 22.12.2013
Přečteno 413x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

.
práskač: napsal ji v Linkin Park
s Leave out all the Rest
.

22.12.2013 00:30:49 | a_tao

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí