Sny a vzpomínky

Sny a vzpomínky

Anotace: Někdy vzpomínky bolí

Den se ukládá ke spánku,
do měkkých dek uléhám.
Sen přichází ve vánku,
víčka pomalu zavírám.

Myšlenky víří různými směry,
představy krásou a štěstím.
Sny doprovází i noční můry,
doufám, že všechny obelstím.

V klidu noci vzpomínám
na jednoho človíčka,
při tiché písni usínám,
v mysli skládám slovíčka
...

Vzpomínám na lásku,
co chtěl jsem mít,
srdíčka z oblázků,
přímořský klid.

Sny mohou být nádherné,
mohou i bolet,
ty dokáží být tajemné,
i jemné jak samet.

Nejde však zapomenout
na to, co se stalo,
přejít to musíme,
musíme, ano!
Autor Replik, 23.01.2007
Přečteno 367x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Ne, vždy je to lehké přejít

25.01.2007 14:24:00 | Najlin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí