Kométe ISON..

Kométe ISON..

Anotace: z lásky

Tá kométa nemohla zhasnúť navždy
iba sa hrá s nami – logikmi
nielen na fyziku, nechápe každý
na čo ešte, mlčky bobríkmi

všetkými naraz skúšku troch orlích pier
spravila, keď zvládla samotku
za Slnkom, s odvahou zriekla sa výhier
stala sa strát kuklou v zámotku

aby spoza lúčov vyletel motýľ
pripomínaš mi ho, si to Ty?
už iba dbaj o to a sa nerozptýľ
do vesmíru.. jeho ničoty
Autor Petbab, 22.12.2013
Přečteno 342x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hurá! Takže frčí dál. Je vidět, že i vesmírné těleso, může mít, nad očekávání všech astrovědců, pořádný smysl pro humor. :O)

25.12.2013 08:35:35 | Tichá meluzína

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí