To se nedělá...

To se nedělá...

Anotace: Kdo jednou zradí..zradí i příště!

Už zase znovu mám
souboje beze zbraní.
Smutně napichuji
čpící nedopalky
ztracených dnů
na stéblo zrady.

Rozvazuji postupně
prstýnky z trávy,
které jsi mi navlékal
přímo na aortu.

Ne, už nikdy...
To se nedělá -
znovu ti uvěřit!
Autor Hana Trnková, 23.01.2007
Přečteno 337x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Díky...otázka je, jak takové uvolnění bude dlouho trvat..

24.01.2007 10:15:00 | Hana Trnková

... je třeba uvolnit aortu ... nadechnout se ... a ... vždyť víš ...

24.01.2007 08:15:00 | JardaCH

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí