Pro Klárku

Pro Klárku

Anotace: :-*

Tvůj pohled Klárko,
probudil mě srdce zklamané,
hlas můj říkal - ať se mnou zůstane.

Tvůj úsměv Klárko,
zlepšil mi den,
já myslela si, že je to jen sen.

Tvá moudrost Klárko,
uchvátila mě a dostala,
jsem ráda, že ta chvíle nastala.

Tvá krása Klárko,
nemožnou zdá se mi,
jakto že Andělé žijí na zemi?

Má milovaná Klárko,
buď jen mnou...
budeš v mém srdci láskou - jedinou!
Autor KaterinaKoudelova, 24.12.2013
Přečteno 423x
Tipy 1
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí