Pálím mosty

Pálím mosty

Anotace: hoří stejně jako troud, svoje moje city nechám zahynout

nezbylo mi nic než bolavá záda

a srdce zjizvené

víš, já měla tě ráda

 

těsně před úsvitem

řekla sem si dost

spálila za sebou ten nekonečný most

 

stačilo to

není pro nás zbytí

nejsi ten, kdo za ruku mě chytí

 

skončeme to, není proč si lhát

oba totiž víme, kde si byl

a s kým, si šel spát

 

nech slova zaniknout

nech je ležet v prachu

je čas odejít

čas postavit se strachu

 

tak mě nech odejít

a polož pod rohožku klíče

spálila sem všechny mosty

nikdy nepostavím jich více

 

 

Autor Metal Lady, 26.12.2013
Přečteno 422x
Tipy 3
Poslední tipující: Annie the wolf, Pučik, Hopsinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí