Svetluška

Svetluška

Anotace: .

námestie,
posledná cigareta dohasína
osamelé vŕby nemo hľadia
svetlo z ľava prichádza

 

posvieti mi na doklady
kričím mu „poď už!“
nasleduje malými krokmi
a obzerá si kusy textilu

svieti veľmi pokojne,
ukazuje najbližšie dvere
vnútri sad stromov bez lístia
„je to len dočasné“, hovorí

nedotýkam sa ho,
nepozývam ho do postele
iba sa kochám ako svieti,
nenecháva za sebou žiadne tiene

 

námestie,
odchádzam

Autor skvrko, 28.12.2013
Přečteno 384x
Tipy 4
Poslední tipující: hanele m., Isquieasuus
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí