květinová

květinová

Anotace: ...hmm taková jsi Ty ...

Lilii

tělo Tvé
se podobá,
stejně vznešené je
a nádherně voní

Tvůj vlas

lehký vánek češe,
voní loukou,
plnou
křehkých kopretin

ve tvářích

nosíš
květin královnu,
co pro lidi milé
vždycky rozkvétá,

oči

pohledem svým
říkají,
nezapomen lásko má,
ikdyž
lišila se někdy
tvoje slova,

ústa

leknínu
jsou podobná,
vždy výřečná
a dokážou říct
věci zpříma

a ve chvíli kouzelné,
dokážou
rozevřít
svůj přenádherný květ,
v polibku
co tak
přesladce chutná

...však
i květina velmi
křehká
má v sobě tolik
vnitřní síly...
Autor chalcedon, 24.01.2007
Přečteno 552x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Máš krásnou zahrádku... :-)

24.01.2007 07:46:00 | G.P.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí