Sen o Tobě

Sen o Tobě

Anotace: ...jitřní něha....

Tou růží jsem byla,
Když jsem Tě ve snu políbila…
Tou růží s láskou políbenou,
Když ve snu byla jsem Tvou ženou..
Růží, které ve váze se daří,
Jejíž kouzlo dlouho září..
Tou růží, již jsi líbal,
Na kterou ses – ve snu – díval….

A teď tu sama s pláčem v očích zůstávám,
Žes odešel nevnímám, už nezvládám….
Lásko, šeptám, lásko, křičím,
Lásko, hlasivky si cvičím

Vzpomínám na ty časy,
Kdy líbal jsi mé vlasy –
Jen ve snu, bohužel,
Kam ten sen odešel?

Proč nepočkal si na červánky,
Na ranní jarní letmé vánky,
Jež zář milenců ovívají
A s letmostí je spojují,
Proti všem a všemu
Neúprosně bojují?

Tvé oči…
Zkrátka,
To snad stáčí,
Nejsme snad s hazardem hráči..
Raděj přestanu snít –
Odešel jsi,
A musím žít!
Autor Ammazonic, 24.01.2007
Přečteno 826x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...si tak u tebe čtu ...a je mi dobře ...okouzluje mne ten klid ve verších ...

07.02.2007 07:32:00 | WhiteSkull

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí