Rozchod

Rozchod

Anotace: částečně podle pravdy

Promiň mi lásko
za všechny mý chyby
nechtěl jsem Tě ranit
řikat si kdyby
kdybych Tě neopustil
ještě by jsi byla
smála by ses na nás
mezi námi žila

nikdy by jsi neskočila
pod ten blbej vlak
zdá se mi to?
né, je to tak...

už neudělám nic
nevrátím Tě zpět
proč zrovna ty
opouštíš náš svět

v hlavě zmatek
výčitky
slzy mi tečou...
zapomenout nejde
dny se mi vlečou

srdce mi ochablo
život nemá smysl žít
radši pokusím se za tebou
potají odejít
tak beru si tvou fotku
do kapsy si ji dám
vylezu s ní na komín
náš song si zazpívám

pak přelezu to zábradlí
a zhlédnu jasné nebe
teď už ale skáču
Já chci vidět jen tebe....

doufám
že mi odpustíš tak jako já tobě
každý zvlášť jsme hledali
naše cesty lásky k sobě
stačila jen jedna blbost
a osud se nám začal smát
když sis vzala život
náš příběh lásky
přestal se psát...

měli jsme jen malou krizi
tak asi jako každý
chtěl jsem krátkou pauzu
ale né lásko navždy...
Autor Pučik, 31.12.2013
Přečteno 379x
Tipy 2
Poslední tipující: Venjinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí