Jen si tak ležet

Jen si tak ležet

Anotace: včera jsem ji viděl poprvé, o půlnoci jsme se políbili, zítra ji uvidím znovu, už mi chybí její úsměv. Držte mi palce.

Jen si tak ležet,
snít,
jako bych necítil tělo,
jen tu sílu ve mně,
život a tak vůbec,
jen si tak ležet,
mít svou lásku,
mít ji
vedle sebe,
vnímat svůj dech
a tep
teď, teď, teď,
jen si tak ležet,
nemyslet na to co bude,
zapomenout, co bylo,
ani nedoufat,
možná chtít,
strašně moc chci
žít
v každý jeho okamžik,
milovat tvou voňavou kůži,
jen si tak ležet,
najednou se zvednout a
běžet
tobě vstříc.

Teď. Teď. Teď.
Autor Souný, 01.01.2014
Přečteno 380x
Tipy 2
Poslední tipující: Kirsten
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí