obraz nocí

obraz nocí

Anotace: ....

Nech mě malovat obraz

tvého nebe

rozsviť hvězdy, zhasni světlo

zahal sebe jemně mlhou

 

Napni struny 

já budu hrát si tebe 

nastokrát

ti ševelit v korunách

 

Každičkým tahem mojí země

vzepne se duha v temné noci

 

Básnířko tmy, ty múzo moje

neopouštěj moje světy

pod mým tělem najdeš skrýš

zůstaň ještě

ucítíš

vůni květin libých barev

na zdech 

na snech

na posteli

sedí sado-maso vrah

 

Neodcházej

vyčkáme-li

K ránu zbude ze dne strach

Autor Herma Frodit, 02.01.2014
Přečteno 489x
Tipy 11
Poslední tipující: RyxiraAmyGinger, Sýkorka07, Makula, Aiury, Firren, Amonasr, enigman, Isquieasuus
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné, tip.

03.01.2014 12:17:32 | Firren

místo toho vraha by mi víc sedlo maso v sadu...

02.01.2014 16:36:59 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí