První noc

První noc

Anotace: ta romantika ve tmě, ráno zděšení , a teď to střízlivění, nejistota v okouzlení, a...

ta romantika ve tmě, ráno zděšení , a teď to střízlivění,
nejistota v okouzlení, a přece jazyky a dotyky byly.
teď malá výčitka, je to ona, či on?
Netuším, cítím smrad drží se a nohy vánku svěží jak směle voní.
napitá v posteli a v bezvědomí.
Sen? Kdyby možná nevoněl jsem,
v moří s pannou plaval bych dále a nevyzrále.
Autor Varg, 08.01.2014
Přečteno 446x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí