Kolik slov má láska?

Kolik slov má láska?

Anotace: Bráno trochu jako úvaha, ale opravdu jen trochu..

Kolik slov má láska?
Že by dvě „ Miluji tě,“
nebo „mám tě rád,“
kolik slov má láska?

Kolik láska má slov?
celý večer jen šeptat „ miláčku,“
do ouška potichounku,
kolik láska má slov?

Jeden pohled dokáže více,
než stovky či miliony slov,
„ miluji tě, mám tě rád,“
odrbaná spojení, která platí nejvíce.

Polibkem se říká ještě více,
i něžný dotek po tváři,
dokáže rozpálit srdce nejvíce,
kdo nakonec rozhodne, že jsme lháři???

Láska s jedním slovem,
slovo jen s jednou láskou…
…..
Autor Láďa, 24.01.2007
Přečteno 373x
Tipy 1
Poslední tipující: ziriant
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí