Kapky

Kapky

Anotace: Co dodat?

Kapky stékají.
Slzy smívají.
Horká voda.
V srdci prázdnota.

Bolest, vztek.
Proč utek?
Náročná?
Kdepak, ani hlučná.
Pláč tichý.
Srdce řvavý.

Nikdo nechápe.
Nikdo nebude.
Autor Mejaleleth, 09.01.2014
Přečteno 426x
Tipy 2
Poslední tipující: Aiury
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí