Pocity

Pocity

Anotace: ********************

Je noc,
pomalu usínám,
čas ztrácí svou moc
a já na Tebe vzpomínám.

Nemám dost odvahy,
říct Ti po čem toužím,
co cítím,
snad bojím se pravdy,
mám strach že se zřítím.

Nevím co říct,,
když díváš se mi do očí,
mám chuť být s Tebou
a usnout v Tvém náručí.

CHtěla bych víc než jen snít,
chtěla bych tvé myšlenky číst,
chtěla bych poslouchat tlukot srdce Tvého,
chtěla bych Ti dát kousek toho svého,
chtěla bych být středem Tvého já,
chtěla bych šeptat lásko má,
chtěla bych s Tebou proti proudu plout,
chtěla bych být PRINCEZNOU tvou.
Autor karkulka.a, 24.01.2007
Přečteno 974x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (13x)

Komentáře

přeji Ti vyplnění Tvých snů...
Možná, tožebné sny,
promění už příští dny,
nelze jim dát příkazy,
pozor, zrovna přichází...

25.08.2007 11:32:00 | zzlatý

tebe bych chtěl poznat :-)))

27.01.2007 16:52:00 | ss25

***děkuju***

27.01.2007 15:50:00 | karkulka.a

moc dojemné a krasné co víc dodat

27.01.2007 15:44:00 | davulka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí