Střepy

Střepy

Anotace: Poznat muže a rozbít své srdce na tisíc kusů

Byl to prosincovej večer
v Českých Budějovicích
ve svém bytě jsem nebyla
ani v hospodě jsem nebyla
byla jsem totiž na kultúře
kde jsem tě viděla
viděla jsem tě tam sedět
s tou ženskou
dobrý večer řekla jsem ti
možná že jsem se i uklonila
a možná že jsem tam v tu chvíli nakonec ani nebyla
a pak se ta sklenička rozbila na tisíc kousků
nevím jestli byla tvoje nebo té ženské
milión střepů se rozuteklo po tom honosném sále
a pak bylo ticho
a tak jsem si šla sednout na své místo
a ani jednou se neotočila
možná jsem to v tu chvíli ani nebyla já
stejně to nakonec zbylo na mě
zamést ty střepy
pod koberec

Autor Hašiko, 11.01.2014
Přečteno 375x
Tipy 3
Poslední tipující: enigman, Slechtic, poeta
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pod koberec se toho vejde...
akorát občas vadí ty boule...

14.01.2014 17:11:10 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí