Ani samet nevystihuje hebkost těla tvého

Ani samet nevystihuje hebkost těla tvého

Anotace: Jsi svá a já Tě takovou miluji.

Ani samet nevystihuje hebkost těla tvého

 

Ani samet nevystihuje hebkost těla tvého,

ani Monet neztvární něco tak překrásného.

Každý dotek vysvobozením mi je

a jen ty víš, jak se to projevuje.

 

Ani nevíš jak moc jsi přitažlivá,

zvláštnost ti vůbec nikdo nezazlívá.

Znám každý kout tvého těla

I počet orgasmů, které se mnou jsi měla

 

Ta touha, když tě spatřím, ten chtíč

Chci s Tebou odletět, kamkoli, hlavně pryč

Není to o sexu, je to o přitažlivosti

O lásce, o kráse zamilovanosti

 

Když tě objímám, musím tisknout

Čím blíže k tobě jsem, tím blíže ti chci být

Že jsi božská, nechci si ruce mnout

Chci ti být dokonalým, nechci už ani pít

 

Nechci nic, nikoho, nikde, jen tebe

Teď, tady, se mnou, už mi fakt jebe

Když tě nemám po svém boku

Jsem prázdný, bez ducha, bez života

 

Spatřím-li Tě v jednom, v druhém oku

Jsem šťastný, plný, vedle pilota

Ovládáš tu naši vesmírnou kocábku

Ať už jede dopředu, či pozpátku

 

Rád bych, kdyby bylo to věčné

Kdybych celý život patřil této slečně

To však nezáleží jen a jen na mě,

vždy je podíl i na opačné straně.

Miluji Tě

Autor SmallGeorge, 12.01.2014
Přečteno 394x
Tipy 4
Poslední tipující: Bunney
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No... Rozhodně to nevyvrací teorii, že zamilovanej chlap patří do blázince.

12.01.2014 10:27:50 | Nikotin

:D Co bych dělal v blázinci, bych se tam unudil, ale máš pravdu! :)

12.01.2014 11:45:06 | SmallGeorge

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí