Leden ve strunách

Leden ve strunách

Anotace: Lednová krajina a pocity

Lednová krajina
mrazem sevřená
krystaly ledu
do trávy kreslí

 

Studené slunce
brzo zapadá
jemné pocity
na Zem se snesly

 

Křehké jako suché listí
jako zmrzlá tráva
cítíš je, neodejdou
skutečné otisky slov tvých

 

Struny jsou jako vítr
dotýkají se a prostupují
vím o jedné duši krásné
která bydlí ve snech mých

 

Věčnost jako okamžik
a okamžik jako věčnost
všechno co jsem si kdy přála
na dosah ruky mám

 

Chci dívat se na Vesmír
povznést se k oblakům
políbit světlo
všechno je snadné
když člověk není sám

Autor Hašiko, 12.01.2014
Přečteno 338x
Tipy 4
Poslední tipující: Jana B., enigman, Alci
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pane jo...políbit světlo se jen tak někomu nepodaří...

13.01.2014 14:02:48 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí