=Jen tak

=Jen tak

Anotace: něco mi namaluj na nahá záda

~Něco mi namaluj~

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Něco mi namaluj

a jen tak

třeba prstem na moje nahá záda

já se budu smát

ty víš že taky jenom tak

a můžeš i trochu níž můj milý malovat

nepřestávej,to ty děláš rád

a ještě se mne zeptáš

hádej co to je?

Já se ale celá kroutím

/asi tě zarmoutím/

z tebe lásko žádný národní umělec

nikdy nebude.

A pak ti já napíšu prstem psaní

/tak jako v dětství mi táta psával na záda/

tak to píšu tobě,víš,mám tě ráda…

„Milý strýčku,tečka,

posílám ti křečka,tečka

ten křeček strašně škrábe,kouše a lechtá

pozor ať tě neulechtá“.

 

A teď se spolu chechtáme tak jako nikdy dřív

že ťukají na stěnu i naši sousedé

chtějí mít už ticho a klid

asi nefandí umění

to však lásku nezmění.

Tak vlezeme si honem pod peřinu

usneme snad za vteřinu

a to co se mi potom  zdálo?

Chápete,

to by za napsání stálo…

Snad někdy jindy

~~~~~~~~~~~~~~~~~~


CINK

Autor Květka Š., 12.01.2014
Přečteno 501x
Tipy 13
Poslední tipující: Doradan, Linzerka, jitoush, Jana B., enigman, On, Robin Marnolli, poeta
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jé, díky za tuhle básničku, křečka a vzpomínky, které vzbudila :)

13.01.2014 18:50:52 | iluzionistka

takové malování je lepší než v Sixtinské kapli...

13.01.2014 13:49:28 | enigman

krásné, pěkně plyne. tvá poezie je prostě hravá:-)

12.01.2014 22:49:21 | Robin Marnolli

Dík za vzpomínku na mládí..

12.01.2014 22:17:16 | poeta

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí