Tajemství

Tajemství

Anotace: Snad se bude líbit..

.
Zdál se mi lásko krásný sen,
víš byl o Tobě a o mě jen,
jak v gejzíru emocí připoutaní k sobě,
v laskavém objetí-
snášely se mé touhy k Tobě.

Něžný soumrak na krajinu spadl
a noc oblékla si střevíčky,
tušila co při mém spaní,
skrývala jsem pod víčky-
jedno malé tajemství..

Viděla jsem princeznu Večernici,
jak šla mi pro košíček něžných přání,
utkaných z nitek polibků,
které tak rád slíbáváš z mých rtů-
sladkých jen pro Tebe..

A tak dávám tvým prstům skluz,
prosím tak to lásko ještě zkus,
sbírej si přání ve své paměti
a neříkej, že se ztratila,
na cestě ke štěstí si poletí..
.
Autor Markéta.., 24.01.2007
Přečteno 409x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (5x)

Komentáře

a víc než to psáno s citem a ty jsou prostě nej

24.01.2007 14:03:00 | whiolet

Hezký! Má to šmrnc a ladné verše..

24.01.2007 13:16:00 | Dekadence

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí