Pneumotorax

Pneumotorax

Anotace: Nevážně o vážných věcech

Sbírka: Veršotupecké počiny

 

 

Seděla jsem na lavičce, když ozvalo se za mnou
"Musíte do nemocnice! Tu ránu máte hroznou!"
Tak podívám se o čem mluví
A pak mi to dojde
Mám díru v hrudi, do které se celá má pěst vejde!
(Pak jsem na chvilku omdlela, z krve se mi dělá špatně)

 

Já říkala si, že se mi teď nějak špatné dýše
Však myslela jsem že to jarem bude spíše
(Jsem alergik)

Teď přemýšlím jak mohlo dojít k téhle kalamitě
Vždyť včera ještě bylo všechno na svém levém místě.

Vzpomínka se vynoří co patří ku večeru
Jak plížím se ti kolem oken v mlhyplném šeru

Pak rána velká, sko se tříští, oknem vítr fouká
A váš pes se na mě jenom nechápavě kouká.

Otočím se za hlasem, co nabízí mi pomoc
"Nebojte, to není žádná lečitelná nemoc."

"Jste si jistá, že jste OK?" zeptá se zase hlas
A já kývnu, neboť vím, že to spraví jen čas

 

 

Autor Nalzim, 13.01.2014
Přečteno 345x
Tipy 1
Poslední tipující: enigman
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dá se tou dírou prokouknout?...

15.01.2014 00:53:48 | enigman

Je možné, že ano, pokud byla díra vidět i zezadu. Nicméně se nedá vyloučit, že si ji daný hlas všiml z jiného úhlu a zezadu ke mně pouze přistoupil.

15.01.2014 09:48:22 | Nalzim

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí