Vyjádření

Vyjádření

Anotace: Láska na první pohled.

Vyjádření

 

Nedokázal bych

Ublížit Ti, vlásek zkřivit

Pro mě přepych

Možná budeš se divit

 

Zvláštní, že mi chybíš

Přesto Tě neznám,

Moc se mi líbíš

Radost však poznám

 

To kouzlo

Doteď jiskru jsem neznal

Člověku ouzko

Bez ní, sotva ji poznal

 

Komu jinému říci

Než Tobě, jenž se to týká

Člověk již spící

Steskem ze sna si hýká

 

Možná přijde Ti směšné

Mít tohle myšlení spěšné

Píseň tvá v hlavě mi hraje

Pocit nitra z Tebe zraje

 

To procítění, ta hloubka

Chtěl bych se stát

Mužem, co kouká

Životem s Tebou si hrát

 

Klukem, který dá ti vše

V dobré i v náladě zlé

Hochem jenž je Ti oporou

 

Tím, kdož nikdy nepije

Nepřetváří se, nelže, nekleje

Za tou lidskou oponou

 

Tím, kdož ženu nebije

Všechny kolem miluje

Nejvíce však Tebe

A v očích láska Tvá

Neohlížeje se na sebe

Až se mnou budeš svá

 

Na ten moment čekám

Rozumím těmhle větám

Vím, co sdělit Ti chci

A bojím se tvých reakcí

 

Vyjádřit se strach nemám

Ať to co chce stojí

Nepokládám lásku vědám

Je třeba jen dvojí

 

Člověka a člověka

To je pravda odvěká

Autor SmallGeorge, 14.01.2014
Přečteno 330x
Tipy 3
Poslední tipující: Aiury, Bunney
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zvláštní, že muž tak velkých slov a krásných vět nevěří... :)

02.04.2014 16:43:45 | Aiury

Srdce říká, to co mozek necítí. Jenž srdce nemá v kompetenci ústa.

02.04.2014 16:46:46 | SmallGeorge

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí