Jeho tričko

Jeho tričko

Anotace: co udělá kus látky...

Ta látka se jeho dotýkala,
sním pořád usínal,
jak kdyby ses s ním furt milovala,
pořád by tě líbával……

Nádech : tisíc květin
motýlí vzdech
žhavý dotek
úsměvy všech

Výdech : šepot klíče houslového
dusot nohou lesních víl
život roje samotného
ať ta vůně trvá dýl…
Autor Katy98, 14.01.2014
Přečteno 398x
Tipy 4
Poslední tipující: Holis, SmallGeorge, Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí