Propásnutá šance!

Propásnutá šance!

Anotace: Čekala jsem dlouho. Pak jsem to propásla. Měla jsem strach. V hlavě mi znělo "Co když...?". Čekám ještě déle. Čekám dál. Čekám bez Tebe. Čekám s někým. Čekám na Tebe.

Sbírka: Začátky

Propásnutá šance
Katarine Vargas


my old picture with my older feeling...

 

Bez dechu,

bez sebe,

bez myšlení,

bez Tebe.

Bývalo to tak tenkrát(...).

S nadějí,
s láskou,

 s úžasem,
s otázkou
zda mne v srdci máš.


Dnes už jen vzpomínka.
Snaha zapomenout.
Však stačí připomínka... 
 

...bez dechu,
bez sebe,
bez myšlení, 
bez Tebe,
tak jako tehdy.

 

Autor Kačík, 15.01.2014
Přečteno 668x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí