Láska

Láska

Anotace: o tom jak to s láskou vlastně ve skutečnosti je...

Postrádám lásku
nenašel jste ji?
Utrhla se z provázku,
tak tu smutně kleji.
Teď už vím,
že se přivázat nedá.
Všem to hned povím,
ať jim taky neuteče!Běda!
Běda tomu kdo ji chytí
a do klece ji dá.
Ten bude mít špatné bytí,
ten ji špatně zná.
Láska sama zůstane
pokud bude chtít
až ta doba nastane,
nebudeš muset na provázku ji mít.
Pokud chtít nebude,
ničím ji neudržíš.
Tak vysvětli osude
jak jen ji zadržíš?
Jak lásku přivolám,
když ji potřebuji
a proč ji neodolám,
když se jí zbavuji.
Proč je tak složitá,
jak se v ní vyznám?
Nikdy jí nebudu plna dosyta,
ale jak že ji poznám?
Autor Pipilota, 24.01.2007
Přečteno 457x
Tipy 2
Poslední tipující: Labanda
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

st poznáš ale právě že neudržíš, nejde jí právě uvěznit, tím dřív pak uteče

20.11.2010 03:46:00 | Labanda

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí