Jen jedno přání

Jen jedno přání

Anotace: Jen jedno přání mám. Být tebou znovu milován.

Co dal bych...
za život s tebou
Tam, kde jsi mi k mání

Co dal bych...
za život s tebou
Tam, kde s rukou v ruce usínáš semnou

Co dal bych...
za život s tebou
Tam, kde láska v tobě ke mě se sklání

Co dal bych...
za život s tebou
Tam, kde přání se plní.

Co dal bych za život s tebou...
Autor Pučik, 16.01.2014
Přečteno 371x
Tipy 2
Poslední tipující: SmallGeorge, Boudicca
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Hodně silné.

09.04.2014 13:03:34 | SmallGeorge

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí