Odpoledne v zahradním altánku

Odpoledne v zahradním altánku

Anotace: Tajemná zahrada

Sbírka: Veršotupecké počiny

 

 

Na linku tvých rtů píšu verše prstem namočeným ve sladkém snu

p r š í

kapky chytám, navlékám na provázek a prokládám polibky
Ten náhrdelník přivážu do ocasu komety a počkám si, jak budeš překvapen, až ti spadne do klína

p ř e s t a l o !

Sluneční paprsky spřádám do klubíčka
- upletu čepici, aby ti v zimě netáhlo na uši
z protrhaných mraků pak sešiji deku,
abychom se měli v noci čím přikrýt

u s n u l  j s i

tva hlava mi leží na klíně -
a já ti na linku rtů píši verše
a ty se při tom usmíváš

Autor Nalzim, 16.01.2014
Přečteno 369x
Tipy 5
Poslední tipující: Záklopka, Aiury, jitoush, Kett
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezký...

16.01.2014 15:11:46 | Kett

Děkuji, to mne těší!

16.01.2014 23:27:44 | Nalzim

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí