Beznaděj

Beznaděj

Anotace: Když nás opustí naděje. E

Já již ztrácím víru
že pravé lásky poznám.
Již dál nemám sílu.
Svou beznaděj já doznám.

Láska může dnům dát děj.
Co chce může si brát.
Může smýt i beznaděj.
Však nestačí mít rád.

Jsem jak vločka sněhu,
která spadla na poušti.
Která nepoznala něhu.
Která naděj vypouští.

Já nepoznal jsem objetí,
ani políbení.
Já vzbuzoval jen dojetí,
však nikdy zalíbení.

Má to vůbec smysl
takto dále žít?
teď zrazuje mě mysl.
Sám tu budu dlít.

Co je život bez smíchu?
bez toho říct :"Já mám tě rád"
Já netoužím již po hříchu,
ačkoliv jsem ještě mlád.

Já chci pouze pochopení
našich duší splinutí.
Do paží tvých uchopení.
Tvého hlasu linutí.

Pomalý vítr vaje.
City pořád podvádějí.
Moje vločka taje.
A beznaděj je beznadějí.

E
Autor Erien, potulný bard, 24.01.2007
Přečteno 356x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...vždyť to říkám...krásná romantická básnička....která pohladí na duši....každého, kdo jen trochu porozumí... :-)

26.01.2007 08:39:00 | Aniba

máš nepochybně talent a báseň je krásná, gratuluju

24.01.2007 15:06:00 | fuu

Budu rád za každé slovo ,jež zde utrousíte.

E

24.01.2007 14:57:00 | Erien, potulný bard

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí