Hra bolesti

Hra bolesti

Anotace: boj rozumu a srdce na pozadí duše

Jako horoucí touha v srdci impotence

se tvaruješ a mizíš v závanu mých stavů

občas hořím láskou novorozence

občas ztrácím se ti v davu

všechny pocity co uchovám si v sobě

mé vědomí se hádá s láskou

snad tato slova dovolí mi překonat

mou netečnost s chutí milovat



mnohá tajemství tě halí

však já je mám přečtená

jak můžu věřit femme fatale co rány solí

i když nejsi láska nechtěná

milovat a nevěřit je tunová past

rozpoltí snad i zničit může

na kolena složí tě tvá slast

v chomoutu jsou trny růže

samota má chlast.
Autor OuDý, 17.01.2014
Přečteno 434x
Tipy 1
Poslední tipující: Giuseppe_Lumík
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

"V chomoutu jsou trny růže, samota má chlast" Jo.

17.01.2014 23:19:41 | Giuseppe_Lumík

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí