Ty

Ty

Anotace: Milujeme ty, jenž nás odmítají.

Ty jsi pro mě jediná,
já miluji Tě tak,
že od země to začíná,
a míří do oblak,

S Tebou se chci smát,
a do svého konce žít,
s životem společně bojovat,
tak jak to má být,

jenže to se nestane,
Ty se směješ s jiným,
navždy to tak zůstane,
už to neovlivním,

Zdá se to být uzavřené,
tohle chtěl jsem říct,
získat Tvé srdce uzamčené,
a naposledy políbit.
Autor BeAGentleman, 17.01.2014
Přečteno 396x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí