Propast

Propast

Anotace: Na okraji střechy stojím, života se dále bojím.

Krutý stín nad mojí hlavou,
spaluje mne jako žár,
chce moji duši nevyzrálou,
moje srdce i můj žal.

Rád bych se vzdal všeho toho,
co život mi "daroval",
milovat chci, nemám koho,
jen jí jsem srdce věnoval.

Teď je pryč a já jsem sám,
jen krok mne dělí od propasti,
přemýšlím, zda skočit mám,
či utápět se dál v bolesti.

Od života chtěl jsem mnoho,
však většinu mi jenom vzal,
dál můžu jen litovat toho,
že jsem její srdce miloval.
Autor hidden, 17.01.2014
Přečteno 326x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí