Na dobrou noc č.2

Na dobrou noc č.2

Anotace: Noc je všude kolem mě,měl bych jít už spát. . .

Noc je všude kolem mě

měl bych jít už spát

k lůžku kráčím potmě jen

zítra můžem psát

 

Možná to je divné už

v myšlenkách se točím

že sem přeci blbej muž

ve verších se loučím

 

Oči se mi zavírají

je čas jíti spát

těla naše uléhají

že je noc, je znát

 

Že ukončit chat teď musím

to mě mrzí moc

zbývá mi jen jedno tuším

řici dobrou noc

Autor BleakCry, 19.01.2014
Přečteno 497x
Tipy 1
Poslední tipující: VEDz RVAHEs
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Za ten chat OK

19.01.2014 21:29:03 | VEDz RVAHEs

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí