Zahřátí

Zahřátí

Anotace: ...motto zahřátí...

I když venku nevlídno je
mou duši zahřívá
přátelství tvoje
vílo v netu ukrytá

i když venku mlžný opar
stírá pohled do dáli
vím,že za oponou dar
duše moje odhalí

i když venku snížek padá
mráz přichází do dolin
hladím,kde nožek něha
staví lásku z rozvalin

i když venku kapky deště
mrholí jemně okna
vnímám,cítím děvče
ze sna
Autor vodnař, 21.01.2014
Přečteno 384x
Tipy 4
Poslední tipující: Hančí, Jana B.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

Hezky se mi četlo...hmmm...

21.01.2014 15:05:38 | Hančí

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí