Mojej láske

Mojej láske

Anotace: ...kedysi som ju venovala jednemu cloviecikovy...no myslim si, ze sa hodi na kazdeho koho skutocne lubime a kto skutocne lubi nas...

Raz sa ma niekto opýtal:
"Vieš čo je to láska?"
Vtedy som sa zamyslela,
no odpoved som nevedela.
Keby sa ma niekto pýtal teraz
ja vztýčim hlavu,
srdce otvorím
a poviem:
"Viem!
Už ju poznám.
Láska je niečo čo bolí,
no aj krásne hreje.
Je to pocit keď umrieť chceš,
no aj strašne túžiš žiť.
Je to tvoj obraz v očiach človeka,
ktorý ťa miluje.
Je to pocit šťastia keď si s ním,
no aj strach keď tu nie je.
Láska je keď snívaš
a pri tom nespíš.
Je to mučivá túžba objať druhého
aj keď je ďaleko.
Láska je nevinná, krehká a oddaná,
je láskavá, dobrá a skromná.
Láska je nádherná.
Áno, viem čo je láska,
viem ako bolí
keď ju strácaš,
keď sa jej vzdáš!
Viem aké je ťažké vrátiť ju späť.
Viem koľko skrýva smútku,
plaču a besenných nocí,
no aj viem koľko šťastia
a smiechu ukrýva.
Viem čo je láska,
už ju poznám.
Obohatila môj život
a som šťastná.
Ty si ho obohatil,
urobil si ho krajším, lepším
a preto ti ĎAKUJEM!"
Autor Ria, 24.01.2007
Přečteno 282x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Lásja je šťastie,obava i svár
láska je úsmev,zarastená tvár
láska je skryť sa spolu v čiernej tme
láska sú slová ktoré uriekneš
láska sú zatiahnuté záclony
láska je usmiata tvár Madony
Láska sú prebudené prechádzky
v ktorých sa vraciaš naspäť do lásky

Ako končí príbeh lásky neslávny?
Zavreli sa spolu do sauny

24.01.2007 18:27:00 | Luboško

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí