Touha smyslná

Touha smyslná

Anotace: Dobrá rada do života nikdy není dost dobrá.

Jaká je niterná touha,

Kdo ví, co vše cítím,

Že by halucinace jen pouhá

Že bych utápěl se pitím

Zmatený procházím světem

Vzhlížím k nevinným dětem

To ony jsou tím darem

Nemají vůli svobodnou

Neprošli života varem

Neznají pravdu obdobnou

 

Naší povinností jedinou

Je mít děti, vychovávat

Bavit se i s rodinou

Vzpomínky dobré uchovávat

Vždyť život bez lásky

Odpověd bez otázky

Není smyslu s nenávistí

Není smyslu se závistí

Tak změňme sebe a vše kolem

Není už času nazbyt, honem !

Než zabijeme planetu

Než skončíme jen na netu.

Autor SmallGeorge, 23.01.2014
Přečteno 643x
Tipy 3
Poslední tipující: Aiury, Bunney
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí