Výročí

Výročí

Anotace: Výročí

Jeden rok, další krok.
Pro mě skok.
Z času lok
slz potok...

Chvíle ticha, chvíle smíchu
Noc tichá, slova pletu.
Pohledy do očí, až do dna.
Co říkají? Je to ona?
Ta pravá, kdo ví. Nikdo mi nepoví.
Teď je teď, žádná zeď, polib mě hned.
Nekoukej zpět.

Co tim chci říct?
Nic.
Jen my dva.
Ticho a tma.
Autor Vombat Kšíry, 23.01.2014
Přečteno 359x
Tipy 1
Poslední tipující: SmallGeorge
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí