Pro tebe

Pro tebe

Anotace: .... jen poděkování

 

Chápeš mě, když čteš tyto věty?

Tobě s důvěrou odhaluji své vnitřní světy.

Vysvlečen donaha ruce se třesou,

dech trochu zrychlený, bolest na prsou.

 

Na Tvém pohledu velmi mi záleží,

bylas mou můzou, to právo Ti náleží.

Čti jednou nebo klidně mnohokrát,

na tom nic nezměníš, budu Tě mít rád.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Autor Michal69, 24.01.2014
Přečteno 503x
Tipy 1
Poslední tipující: SmallGeorge
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí