sliby

sliby

Anotace: ... spojené inverzí ...

.
půjdeme spolu znovu
a ve stráni nad údolím
mávneš zase proutkem
a mlhu rozkrájíme
na slzy tam dole
na stromech
a v lidech
a až tady
slunečné
opijí se
v očích
kapky
a touhy
ve skále
hledané
se snem
v objetí
zatočí
větrná
růžice
už do
linkin
a dole
v parku
je otvírají
o dvě pusy
předpovědí
a mnou se
.
Autor a_tao, 24.01.2014
Přečteno 329x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí