V koutku ticha u své milované

V koutku ticha u své milované

Anotace: objímám tě

S milovanou ženou být, to potěšení veliké.
Za ruku miláčka vzít, a její oči hluboké.

S milovanou život žít, být jí cenou oporou.
S láskou bdít i snít, stát se její podporou.

Koukat lásce do očí, slyšet její smích.
Svět se rázem zatočí, líbat ji, to není hřích.

Tisknout své nahé tělo a být vzájemně objímán.
Líbat tvé nahé tělo, být tvou láskou milován.
Autor RešHeNúnHe, 24.01.2007
Přečteno 284x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí