Zamyšlení

Zamyšlení

Anotace: ...

 

Hledám radost, někam se mi schovala,

staré fotky v rukou mám, zda někde nezůstala.

Podle Freuda hledám ji i v ložnici,

nicota a beznaděj, jak v prázdné sklenici.

 

 

Maska z tváře k zemi padá,

koukejme .... toť podoba má pravá.

Nemám nic .... však myšlenky jsou čisté,

že  najdu co hledám, není vůbec jisté.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Autor Michal69, 27.01.2014
Přečteno 340x
Tipy 1
Poslední tipující: SmallGeorge
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí