Jsem,Jsi,Jsme

Jsem,Jsi,Jsme

Anotace: Krátký textík, nicmoc obsahově... ale ty city...:))

Jseš slunce co zahání temné mraky,
jsem vítr co se prohání ranními vlaky,
kterými za tebou jezdím,
které dovolují to že sním.
Jseš voda co uhaší mou žízen,
jsem touha co tě unáší,
jsi něha co mě konejší...

jsme část nasich těl,
jseš to co já jsem vždycky chtěl.
Ty tvoje rty já líbat chci,
stále,pořád,a přeci,
jsem tady a ty tam,
za tebe svou duši dám.
chci bejt s tebou dohromady,
i kdyz jsi tam a ja zas tady.
V tvých očích se ztrácet jen,
být s tebou je ten nejkrásnější sen...

já ze snění nechci se vrátit,
tebe a ten nádhernej sen nechci ztratit,
za to být s tebou budu bojovat,
a jako zvíře se bít,
a bude li zapotřebí,
pro tebe bude mé srdce bít,
to vše pro tebe obětuju,
za to že jsem s tebou za to ti děkuju...
Autor Redingar, 24.01.2007
Přečteno 385x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Pěkná básnička.

12.02.2008 09:49:00 | om tat sat

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí