SNAD VÍŠ...(Ty korálky)

SNAD VÍŠ...(Ty korálky)

Anotace: ...

Sbírka: ONA a ON


Když mám tak blízko u sebe Tvé rty
a vidím hvězdičky v Tvých očích -
jsem náhle trochu bezradný
a tápu - co si počít?

Chci hřešit,
trhat zakázané ovoce
s Tebou v tuto chvíli...
Ne, nechci couvnout,
možná příště již
neměl bych dost síly...

Osud si s námi hraje,
nenechá nic na pokoji...
Proč má ústa – navzdory -
chystají se říci -“Ne“,
když nejen paže mé
o objetí, pohlazení stojí?

Já vím, a cítím
co pohled Tvůj (mi) říká...
Vem si - co chceš...
Však nejsem si jistý,
zda i Tebou
stejná vášeň zmítá...

Nezbývá než to risknout...
Líbám Tvé rty...
Těla naše se k sobě tisknou...
V plameni zažehnutém
tuto noc všude na Zemi -

přesto
jen pouštním jsme pískem...

Autor Zbynislaw Thinkiewicz, 27.01.2014
Přečteno 434x
Tipy 3
Poslední tipující: Lucucu, vílí křídla.., RyxiraAmyGinger
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc pěkná

24.09.2014 23:47:09 | Lucucu

Děkuji...

25.09.2014 22:51:31 | Zbynislaw Thinkiewicz

líbí se mi

27.01.2014 19:45:16 | RyxiraAmyGinger

Děkuji...Jsem rád, že se líbí...

28.01.2014 17:42:57 | Zbynislaw Thinkiewicz

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí