Veselá báseň o Lásce

Veselá báseň o Lásce

Anotace: Láska má tisíc tváří

Miluju tě,nesnáším tě,čí je vlastně naše dítě
láska vždycky podrazí tě - chtěl bys vědět proč?
Ta chce jeho on zas jinou,dny a roky jen tak plynou
když nevěra provalí se - máme z toho šok.

Tak hledáme dál - ten svůj ideál
nepoznáš ho ani kdyby vedle tebe stál.

Můžem tisíckrát na lásku si hrát,
stejně jednou příjde den kdy budeme si lhát

Láska,zrada ruku v ruce,okupují naše srdce
a ve jménu evoluce - je to další krok
Jak si zničit to co máme,pro to co je pak to samé
jako co jsme před tím měli - už jsem z toho cvok

Tak hledáme dál,ten svůj ideál
nepoznáš ho ani kdyby vedle tebe stál

Můžem tisíckrát na lásku si hrát,
stejně jednou příjde den kdy budeme si lhát
Autor Fonlord, 27.01.2014
Přečteno 1014x
Tipy 2
Poslední tipující: Jana B., Lůca
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krutě pravdivá... povětšinou...:(

28.01.2014 14:14:50 | Jana B.

Bohužel máš Jani pravdu :-(

28.01.2014 18:33:58 | Fonlord

Jo, to je o životě :-) Hned se mi vybavila melodie k téhle písničce, jak čtu text.

27.01.2014 22:26:21 | Katerinka

A mě se vybavují věci na který raděj nemyslet :-(

27.01.2014 22:37:01 | Fonlord

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí