vše se bortí....:'(

vše se bortí....:'(

Anotace: prosím komentáře.... vše se mi bortí, moje láska nechce ani pusu ani miluji tě neřekne..... rodiče, se se mnou ani nebaví...

Vše bortí se mi,
Láska a štěstí,
Vše se ztratí,
Miluji tě ale ty mě asi ne,
Proč ?
Udělal jsem něco špatně,
Chceš čas,
Dám ti ho,
Ale na co ho chceš,
Asi jak říct mi máš,
Nechoď za mnou,
Nemiluji tě,
Rána to bude,
Nejen pro mě ale i můj život,
Jen řekni mi proč?
Ty jsi můj život,
Je to tvá volba,
Já nebudu pak žít,
Na svědomí budeš mě mít,
Nebudu mít proč být,
Nechci abys odešla.

Vše se bortí,
Rodina i tvá láska,
Nechci být bez tebe,
Chováš se jinak,
Od doby kdy milovali jsme se,
Nelíbilo se ti něco?
Proč jen proč,
Už nemáš mě aspoň trochu ráda,
Nikdy nepodvedl jsem tě,
Vždy byl jsem věrný,
Miloval jsem tě celým svým srdcem,
Klíč dal jsem ti od něj,
Tys jej nepoměla vždy kdy byli jsme spolu,
Spíš zahodila jsi jej,
Nemám další pro další lásku,
Ty jsi byla jediná,
Která dávala chvilku lásku,
Rychle to odešlo,
Kam se to ztratilo,
Stýkáme se pořád,
Ale pusu nechceš,
Hladit nechceš,
Co chceš,
Abych odešel,
Udělám to jen abys ráda byla,
Ale nezapomeň že milovat tě budu pořád a pořád,
Jinou už nechci ty jsi ta pravá…….
Autor March, 24.01.2007
Přečteno 412x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hezoučký,i v 16 letech člověk ví co je láska a zklamání.

10.07.2007 22:38:00 | Aluna

Tvý básničky nejsou špatný, ale zkus nějaký veselejší témata, vím, že se někdy píše líp o smutných věcech, ale je jich dost na to, aby o nich ještě každej psal

03.05.2007 20:28:00 | Kokos

Promiň, jestli to co teď napíšu,ti nějak ublíží. V 16 letech nemůžeš nic o lásce vědět! Ikdyž to teď bolí a trápíš se tím, věř, že časem to přejde,ikdyž to bude trvat dlouho. Ale jseš příliš mladý,aby ses takhle trápil! Trochu si ten život užívej, sakra chlape!!!

25.01.2007 13:14:00 | Zmijuška

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí