Miluji

Miluji

Anotace: <p style="text-align: justify;">&nbsp;</p> <p style="text-align: justify;">Miluji...

 

Miluji všechno, co přináší mi život,

vše kyselé jak víno, vše hořké jako pivo

Miluji žití, ať už drsné je či hladké

do vlastních sítí chytám jak slané, tak sladké

 

Miluji svůj život se všemi příchutěmi

Nekonečný Vesmír i tu modrou Zemi

Miluji bytí, ať už velké je, či malé

Miluji vše, protože vše je dokonalé

 

Díky lásce vím, že nejsou negativa,

jsou jen různá místa, odkud se můj život dívá

na mocnou výšku hor a hloubku propastí,

Bože jak jsem šťastná, že jsem toho součástí

 

Existence dýchá, sám život je živý

příchutěmi míchá svůj nápoj spravedlivý

a není tu nic, co mělo by mi vadit

když spojím rub a líc ve snaze s životem se sladit

 

Nikdo neví, co je láska, dokud nemiluje sebe

neví, že ego je maska bez které je peklo nebe

proto předsudky se řídí a odmítá věřit tomu,

že co zaseje to sklidí a že smrt je návrat domů

 

Oheň, voda, vzduch a země má být rovnováhy hra

neboť vše, co je, je ve mně a ve všem, co je jsem já

Tak už najdi svoji duši, potom uzavře se kruh

který jedinečnost zruší, všichni společně jsme Bůh

Autor vendy1180, 30.01.2014
Přečteno 431x
Tipy 2
Poslední tipující: VEDz RVAHEs, Daniela
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dobré víno je trpké, avšak život často přináší kyselé. OK A ... smrt je návrat domů ... Bůh je ve všem a my jsme v něm ... stačí jen otevřít srdce ... tak to si myslím i já.

26.02.2014 09:25:06 | VEDz RVAHEs

...jak někdo může mít rád kyselé víno?
...nebo ho snad milovat?
...nikdy jsem nepřišel na chuť podřadnému vínu...jedině když...není na výběr...:-)
..ale možná by stálo za to ochutnat dobré víno...

31.01.2014 01:24:00 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí