P>L

P>L

Anotace: ...

Mlčím,
mé srdce křičí však.
Toužím,
nesmím to najevo dát.
Pláču,
slzy tvář nerosí.
Žádám,
má ústa neprosí.
Dávám,
mé ruce prázdné jsou.
Vím to,
jsi mou polovinou.
Sama,
tebe však všude mám.
Znáš mě,
víc než sama sebe znám.
Autor PF, 30.01.2014
Přečteno 373x
Tipy 6
Poslední tipující: fijalka, melebele
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí